Echipa de avocati din Brasov  specializati în domeniul asigurărilor şi a daunelor materiale si morale  ce urmează a fi achitate persoanelor vătămate sau familiilor acestora de către asiguratori, in urma unor contracte de asigurari sau a unor accidente auto.


Cu o experienta de peste 10 ani in piata asigurarilor si a despăgubirilor  în cazul accidentelor rutiere petrecute atât în tară cât si în strainatate, soldate cu vatamări coporale din culpă sau decese.


Dacă sunteti implicat într-un accident rutier si aveti nevoie de sprijinul nostru pentru a va asista sau reprezenta interesele legitime, nu trebuie să ezitati să ne contactati.

Avem avocati specializați in litigii rezultate din accidente, ce va pot oferi consultantă  asistenta juridica şi reprezentare pentru recuperarea daunelor rezultate din accidentele  auto, vatamare corporala  și  ucidere din culpa.

 

Cele mai frecvente cazuri  întalnite  :

-          Ucidere din culpă

-          Vătamare corporală din culpă

-          Conducere sub influența alcoolului sau  substanțelor  stupefiante.

-          Fuga  sau parasirea  locului  accidentului


Oferim servicii de asistenta juridica si reprezentare atât partii vatamate cat şi celui vinovat de producerea respectivului eveniment rutier, avand in vedere natura   cauzei, fiind  specializati în protejarea intereselor legitime ale  părtii vatamate în cazul  accidentelor  rutiere.

Reprezentam  cu succes partea vatamata în cazurile  de accidente auto ce au ca urmări vatamare corporala sau deces, cu  obținerea de  daune materiale și morale semnificative  in favoarea  clientilor  nostri.

Daca  doriti o despagubire corecta  pentru prejudiciile suferite, sau  v-ați acoperit singur prejudiciul si acum doriti sa va recuperati investitia, nu ezitati să ne contactati.


Persoanele care au  produs evenimente rutiere si se fac vinovate de savarsira acestora, pot beneficia de  asistență şi reprezentare  legală  din partea cabinetului nostru  pentru obţinerea unor soluţii de:

Neinceperea a urmaririi penale sau scoaterea de sub urmarire penala respectiv încetarea urmăririi penale.

Achitarea sau  încetarea a procesului penal.

Înlocuirea raspunderii penale cu o sanctiune mai blanda, de natura  administrativă.

Reprezentare juridica în instanta de judecata in vederea  obtinerii unei soluții juste, raportata la natura cauzei, cum ar fi  suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.


La cererea clientilor, cabinetul nostru mai  ofera consultanta cu privire la legislatia in asigurari de bunuri sau persoane, legislatia in transporturi sau raspundere civila.

Asistam si reprezentam persoane fizice si companii in fata instantelor de judecata, in litigii ce au ca obiect aplicarea sau interpretarea prevederilor legale privind dreptul de asigurare, politele sau contractul de asigurare.


Serviciile oferite de Cabinet avocat Dimancea Iulian se adresează tuturor celor  implicați în accidente rutiere din tara  și  din afara tarii. Apelati cu incredere la serviciile noastre.