Cabinet avocat Dimancea Iulian din Brasov acorda consultanta in procedurile de admitere a cetăţenilor străini din spatial Uniunii europene sau din afara ei,  pentru stabilitrea pe teritoriul Romaniei a rezidentei temporare sau permanente

Avocat Brasov specializat in reintegrare familiala sau obtinerea statutului de refugiat pe teritoriul Romaniei, cu o experienţă de peste 9 ani in acest domeniu, motiv pentru care putem concura cu succes onorariile percepute de alte societati de avocatura  din cadrul acestui domeniu de activitate.

Cabinetul de avocatura Dimancea Iulian din Brasov este  unul din actorii principali pe acest domeniu foarte  dinamic şi complex.

 Ne-am câstigat prestigiul  şi clientii dand dovada de  rapiditate şi profesionalism în rezolvarea oricarei probleme aparute in acest domeniu de practica, oferind solutii legale cu respectarea confidentialitatii si a secretului profesional.

Echipa de Avocati din cadrul compartimentului de vize şi imigrare este compusa  din cei mai buni avocati  acest domeniu, cu o experientă dovedita  în obtinerea vizelor de scurta sau  lunga sedere, precum si a dreptui de sedere permanenta.

Cabinetul nostru de avocatura din Brasov  mai ofera  si alte servicii :

-          Obtinerea de  autorizatii de muncă pentru angajarea  cetatenilor romani in companii  cu sediul în Romania.

-          Reprezentarea clientilor la Oficiului Roman pentru Imigrări in vederea obtinerii sau prelungirii oricarui  tip de viza.

-          Demersuri legale pentru prelungirea dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

-          Pregatirea documentelor legale pentru stabilirea domiciliului în Romania.

-          Asistarea privind obtinerea resedintei permanente sau a cetateniei.

-          Asistenta privind obtinerea vizei de afaceri.

-          Pregatirea pentru interviuri cu oficiali ai institutiilor de resort implicate.