Oferim consultanta juridica, asistenta si reprezentare Societatilor Comerciale, Asociatiilor si Fundatiilor, precum si Institutiilor din sectorul public.


Cabinet de avocatura din Brasov  specializat in Drept Comercial, asigura consiliere societatilor comerciale si marilor companii, gestionand tranzactii si litigii  complexe de natura comerciala sau corporatista intr-o gama diversa de domenii de activitate.


Avem ca obiectiv sa ajutam clientii sa-si exercite optiunile legale, sa atinga obiective realiste si rezonabile  prin acordarea de indrumari de natura juridica, necesare in luarea unor decizii in context comercial.


Cu sprijinul nostru, clientii din ramura corporatista, industriala sau comerciala isi vor solutiona mai usor problemele interne, fiind informati in timp util despre evolutia legislatiei in materie.


Asiguram consiliere juridica in privinta contractelor si diferendelor care se ivesc in legatura cu organizarea corporatiilor, vanzarea sau cumpararea de companii, contribuind la elaborarea contractelor comerciale si punerea lor in acord cu legislatia in vigoare.


Citeste mai mult

Experienta si cunostintele acumulate in domeniul dreptului comercial  si societar ne permite sa asiguram consiliere juridica de inalta calitate in materie de contracte comerciale, cunoscand consecintele redactarii unor contracte sau acorduri  fara a tine cont de circumstantele specifice sau cerintele unei tranzactii de succes.

De asemenea, oferim servicii juridice de asistenta, consultanta si reprezentare companiilor din Brasov care se confrunta cu procedura de insolventa, reorganizare judiciara sau faliment.


Echipa noastra de avocati din Brasov specializati in drept comercial si societar,  acorda consiliere juridica pentru stabilirea raspunderii in cazul incalcarii clauzelor contractuale, precum si stabilirea cuantumului despagubirilor cuvenite.

Un avocat specializat in drept comercial si societar din Brasov, are un rol important in redactarea contractului comercial, document ce trebuie intocmit astfel incat sa aibe valabilitate juridica si sa mentioneze clar legea aplicabila continutului oricarui contract.


In functie de domeniul distinct al activitatii societatii dumneavoastra, va oferim consultanta juridica preventiva si permanenta in toate tipurile de tranzactii comerciale, la analizarea si redactarea contractelor de vanzare-cumparare, leasing, licente, precum si constituirea de societati comerciale.


Asiguram totodata asistenta juridica si reprezentare societatilor comerciale din judetul Brasov, prin intocmirea si comunicarea de notificari, apeland in prealabil la procedura de conciliere/mediere, iar daca nu se ajunge la un acord, vom promova o actiune in instanta, pentru emiterea unei Ordonante de obligare a debitorului la plata unei sume  reprezentand  contravaloarea serviciilor, lucrarilor sau prestatiilor efectuate de societatea dumneavoastra, precum si obligarea debitorului la plata de dobanzi, majorari sau penalitati de intarziere, actualizate cu rata inflatiei si dobanda legala, de la nasterea dreptului, pana la plata efectiva.


In situatia in care debitorul nu achita de bunavoie creanta inscrisa in titlul executoriu, stabilita printr-o hotarare judecatoreasca, vom formula o cerere de executare silita catre organul de executare.
Articole relevante din drept comercial si societar