Cabinet Avocat ,,Dimancea Iulian’’ din Brasov  este  specializat in Drept Imobiliar, Tranzactii imobiliare, dreptul constructiilor si asigura consiliere societatilor comerciale si marilor companii de investitii, gestionand tranzactii si litigii  complexe de natura imobiliara.


Avem ca obiectiv sa ajutam clientii sa-si exercite optiunile legale, sa atinga obiective realiste si rezonabile  prin acordarea de indrumari de natura juridica, necesare in luarea unor decizii in contextual afacerilor  imobiliare.


Experienta si cunostintele acumulate in domeniul dreptului constructiilor si afacerilor imobilare ne permite sa asiguram consiliere juridica de inalta calitate in materie de contracte de vanzare cumparare, inchiriere, schimb, etc, cunoscand consecintele redactarii unor contracte sau acorduri cu circumstantele specifice sau cerintele unei tranzactii de succes.


De asemenea, oferim servicii juridice de asistenta, consultanta si reprezentare companiilor nationale si internationale, echipa noastra specializata in tranzactii imobiliare, avand  o prezenta activa pe piata imobiliara din Brasov.


Echipa noastra de avocati din Brasov specializati in dreptul constructiilor si afaceri imobiliare, acorda consiliere juridica pentru stabilirea raspunderii in cazul incalcarii clauzelor contractuale, precum si stabilirea cuantumului despagubirilor cuvenite.


Un avocat specializat in drept imobiliar si constructii din Brasov, are un rol important in redactarea contractului de vanzare-cumparare sau inchiriere, documente ce trebuiesc intocmite astfel incat sa aibe valabilitate juridica si sa mentioneze clar legea aplicabila continutului oricarui contract.


In functie de domeniul distinct al activitatii societatii dumneavoastra, va oferim consultanta juridica preventiva si permanenta in toate tipurile de tranzactii imobiliare sau proiecte de constructii.Articole relevante din drept imobiliar si constructii