Cabinet  avocat “Dimancea Iulian” acorda servicii consultanta juridica,  asistenta  si reprezentare, redactare acte, cereri, cai de atac, mediere, precum si orice alte activitati prevazute de lege  in domeniul Dreptului Penal.


Asistam si reprezentam persoane fizice si juridice in domeniul de drept penal, atat in faza de urmarire penala cat si in fata Instantelor de judecata de toate gradele din Brasov si din tara.


Experienta profesionala, seriozitatea si daruirea, se regasesc in fiecare activitate avocatiala prestata de cabinetul nostru si reprezinta un reper pentru actualii si viitorii clienti care apeleaza la serviciile Cabinet avocatura ,,Dimancea Iulian’’ din Brasov.

Avocatii echipei noastre urmaresc ca drepturile clientilor sa fie respectate, reactionand ferm la toate incalcarile de drepturi si libertati de catre organele de urmarire penala sau Instantele de judecata.

Participam activ la toate actiunile procesuale desfasurate cu participarea clientului sau in absenta acestuia, caz in care vom inainta o cerere scrisa organului de urmarire penala, pentru ca toate actele sau masurile procesuale sa aibe loc in prezenta avocatului.Citeste mai mult

Pentru a asigura participarea la toate actiunile procesuale, vom lua toate masurile pentru a ne planifica eficient timpul, solicitand de asemenea tuturor partilor inplicate sa respecte termenle legale de anuntare a avocatului despre data si locul desfasurarii actiunii penale preconizate.

Vom evalua personal valoarea probanta a informatiilor colectate de organele de urmarire penala, solicitandu-le de asemenea sa administreze probele conform procedurilor relevante de investigatie.

La prima intrevedere cu clientii nostri, le explicam drepturile in mod clar si pe intelesul acestora, evitand termeni juridici dificili  si adresand intrebari pentru a identifica toate necesitatile urgente.

Dupa ce ne-am convins ca ati inteles invinuirea ce vi se aduce, drepturile procesuale si optiunile pe care le aveti, vom initia discutii cu privire la pozitia apararii penru intreaga etapa procesuala sau doar pentru perioada cand sunt necesare actiunile de urmarire penala de urgenta.


Punem la dispozitia clientilor nostril avocati din Brasov  specializati in Drept Penal, care va vor explica strategia de aparare atat in faza de urmarire penala cat si pe parcursul evolutiei cauzei.


Dreptul la un proces echitabil implica egalitatea de arme, respectiv posibilitatea unei persoane fizice sau juridice sa-si sustina cauza in fata instantei de judecata ,in conditii in care sa nu o  dezavantajeze  in fata partii adverse.

Acest principiu presupune respectarea dreptului la aparare si contradictorialitate, cu impunerea unui echilibru intre acuzare si aparare.

Astfel, avocatul are un rol activ in procesul penal, putand sa administreze probe, sa solicite documente precum si intocmirea unor expertize de specialitate.


In cazul aplicarii  unor masuri preventive sau de  constrangere a clientului nostru, vom face toate demersurile legale in vederea aplicarii celei mai usoare masuri preventive, in special evitarea celor privative de libertate.

In acest sens, vom prezenta organului de urmarire penala sau instantei de judecata documente ce caracterizeaza personalitatea clientului, starea de sanatate, starea familiala, etc.

Indiferent de infractiunea de care sunteti acuzat, cabinetul nostru de avocat drept penal din Brasov, ofera acelasi nivel ridicat de constientizare si profesionalism, dedicat apararii drepturilor si libertatilor dumneavoastra.

Reputatia noastra a fost constuita prin rezultate remarcabile in plan profesional si in baza unei relatii corecte cu clientii.


Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a preveni formularea de acuzatii penale sau respingerea ori reducerea acestora.
Articole relevante din drept penal