Cabinet avocat Dimancea Iulian din Brasov este specializat în recuperarea de creante, colaborand cu  cei mai buni avocati în acest domeniu.


Echipa noastră de avocati din Brasov  specializati în recuperarea de creante va ofera consiliere, asistenţă juridica  şi reprezentare la  instantele de judecata din Judetul Brasov si din tara pentru promovarea unor  actiuni privind:

-          Nerestituirea la termen a unor imprumuturi banesti.

-          plata unor  drepturi de natura  salariala neachitate in  termenul stabilit cu angajatorul.

-          chiria datorata în baza contractului  de locatiune.

-          sume de bani datoarte ca urmare a unor prestări de servicii.

-          sume  restante datorate ca urmare a încheierii unor acte  translative de proprietate cum ar fi spre exemplu contractele de vânzare-cumpărare.

-          sume reprezentând  un prejudiciu  real cauzat  unor persoane fizice in calitate  cumpărători.

-          sume  de bani  datorate  unor  companii  pentru servicii de  intermediere pe baza de  comision.

-          despăgubiri acordate victimelor accidentelor de circulatie.

-          recuperare  taxa auto.


Activitatea de recuperări creante este o activitate cu  caracter juridic ce trebuie  indeplinita de un  avocat cu experienta, bun cunoscator al legislatiei în vigoare, avocat ce va oferă solutii eficiente în legatura cu problema sesizata de dumneavoastra.


Servicii acordate  cadrul compartimentului  de recuperări debite :

Consiliere juridica in privinta modalitatilor de recuperare a debitelor,  evaluand  sansele de recuperare, oferind solutii legale in vederea alegerii strategiei de recuperare a creantelor, cu o atenta evaluare a costurilor de recuperare.

Avocatii nostri va ofera asistenta si reprezentare juridica  la  instantele de drept comun sau speciale  în actiuni pentru recuperarea debitelor din toate domeniile   dreptului (fiscal, comercial, civil, bancar, telefonie, tranzactii imobiliare, constructii, contencios administrativ).

Redactam inscrisurile si actele necesare pentru acţiunile în instanta de judecata, participam la administrarea expertizelor judiciare necesare recuperarii creantelor.


Cabinetul nostru va pune la dispozitie servicii de mediere  şi tranzactionare pentru  recuperarea creantelor precum si  reprezentarea clientilor în proceduri de negociere  directa.