Cabinet Avocati Brasov  acorda servicii de  consultanta juridica,  asistenta  si reprezentare in procedurile de vanzare-cumparare sau administrare de proprietati imobiliare din judetul Brasov.

Asistam si reprezentam persoane fizice si juridice in fata Instantelor de judecata  din Brasov  si  a institutiilor publice  pentru actiuni in evacuare , actiuni intemeiate pe raspunderea civila contractuala, actiuni in rezilierea sau rezolutiunea contractelor , actiuni in revendicare imobiliara.

Experienta profesionala se regaseste in toate activitatile juridice prestate de avocatii nostri si reprezinta un reper pentru  clientii care apeleaza la serviciile juridice  oferite de Cabinet avocat Dimancea Iulian  din Brasov.

Un avocat din Brasov specializat in vanzari sau inchirieri de imobile , va poate asista si consilia  oferindu-va  solutii legale  pentru situatiile aparute pe parcursul  derularii contractului de inchiriere sau a contractului de vanzare –cumparare.

Administrarea unei proprietati imobiliare reprezinta serviciul prin care un proprietar care detine un imobil doreste sa fie bine administrat pe plan local.

Pe langa administrarea proprietatii prin companii partenere de profil, acordam consiliere juridica la achizitionarea sau vanzarea de imobile. Am dezvoltat aceste servicii la solicitarea clientilor pentru imbunatatirea managementului proprietatilor lor, ca urmare a intretinerii defectuoase de catre chiriasi sau a problemelor cu care imobilele au fost preluate la finalul contractului de locatiune.

Serviciul de administrare a proprietatii si managementul inchirierii va aduce urmatoarele beneficii:

-solutionarea disputelor juridice cu chiriasii.

-scurtarea perioadei in care proprietatea ramane neinchiriata si maximizarea chiriei.

-verificarea si impulsionarea incasarii chiriilor.

-identificarea unor chiriasi de incredere ce vor semna un contract pe termen lung.

Pentru a gasi chiriasul potrivit, urmam o procedura de verificare  a referintelor clientului, intocmim un raport pe care il inaintam proprietarului, astfel incat sa poata lua decizia cea mai buna.

Etapa inchirierii este gestionata in urma incheierii unui contract de reprezentare exclusiva cu o companie  partenera a cabinetului nostru , iar etapa post inchiriere este gestionata de o echipa de administrare a proprietatii.

Avand in vedere ca suntem avocati, activitatile mai sus enumerate se vor desfasura in conditii de legalitate si siguranta, fiind unul din principalele aspecte de care beneficiaza clientii nostri