Cabinet avocat ‘’Dimancea Iulian‘’ asigura clientilor asistenta juridica, consultanta  generala si de afaceri, reprezentare in domenii de expertiza precum drept civil, drept penal, drept comercial, drept financiar si fiscal, drept bancar, drept societar, dreptul muncii si dreptul familiei  in  Brasov  si  in  tara.


Serviciile de asistenta juridica si reprezentare  sunt asigurate de  practicieni in  drept, respectiv avocati colaboratori  din Brasov, specializati in domeniile mai sus mentionate.

Avocatii din cadrul echipei noastre sunt conectati in permanenta la modificarile legislative, la jurisprudenta in materie din intreaga tara precum si la informatiile de specialitate aparute in mediul international.


Cabinetul de avocat Dimancea Iulian activeaza in Brasov, functionand in baza unor principii de integritate, profesionalism, incredere, perseverenta, cu respectarea confidentialitatii si a secretului profesional, este gata in orice moment sa ofere cele mai bune solutii legale pentru rezolvarea oricarei situatii juridice.

Obiectul secretului profesional este reprezentat de problemele juridice cu care un client s-a adresat pentru consultanta juridica, asistenta si reprezentare la Cabinetul de avocat Dimancea Iulian din Brasov, esenta consultatiilor oferite de avocati, strategia apararii sau reprezentarii, datele persoanei care a solicitat asistenta juridica si alte imprejurari ce rezulta din activitatea noastra profesionala intr-o anumita cauza.

Tot ce discuta clientul cu avocatul, impreuna cu toate circumstantele si tot ce se dezvaluie in mod confidential, va ramane informatie confidentiala, respectarea secretului profesional fiind una dintre principalele obligatii ale avocatului, reglementate prin Legea profesiei  nr. 51/1995  cat si prin Statulul profesiei de avocat .

Avocatul este dator sa pastreze secretul profesional fara limitare in timp, cu privire la cauza care i-a fost incredintata, neputand fi obligat de nici o persoana sau autoritate sa divulge secretul profesional.


Stabilirea unei relatii de incredere constituie cel mai important element al reprezentarii clientilor nostri, toata informatia parvenita de la clienti va fi folosita doar in interesul acestora.

Echipa noastra va asigura o aparare reala si efectiva in toate etapele procesului pentru care ne-am asumat contractual angajamentul.

Scopul principal al activitatii noastre consta in reprezentarea calitativa a clientilor , pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru client, in contextul respectivei  cauze, prin metode legale de aparare.

In acest scop vom utiliza toate posibilitatile legale  si adecvate pentru a promova cat mai bine interesele dumneavoastra si pentru a ne asigura ca beneficiati de un proces echitabil.

Vom participa la proces, lunand in prealabil la cunostiinta de materialele dosarului, studiind temeinic probatoriul administrat in cauza  luata spre reprezentare .

Construim strategia de aparare pornind de la interesele clientului, consultandu-ne cu acesta si informandu-l in legatura cu situatia curenta a asistentei si reprezentarii in cauza  si raspunzand cu promptitudine oricaror solicitari de informare din partea clientului.

Va vom explica imprejurarile cauzei, situatia curenta, posibilele evolutii viitoare si eventualele rezultate, in mod rezonabil, corespunzator cu imprejurartile concrete ale cazului dumneavoastra.

In acest mod va vom informa si in situatia in care va veti afla in detentie, inclusiv prin vizitarea la locul de detentie.


Acordam asistenta juridica si reprezentare in drept penal la instante de toate gradele din Brasov si din tara, fiind parte a procesului, egala in drepturi cu acuzarea de stat, aparand activ clientii nostri, colectand probe noi, fara a ne limita doar sa rectionam la acuzatiile aduse.

In opinia noastra, un avocat ar trebui sa-si sfatuiasca clientul sa urmeze procedura recunoasterii vinovatiei doar  atunci cand este absolut  convins ca acuzarea de stat are suficiente probe pentru a-i dovedi vinovatia. Avocatul nu poate actiona contrar intereselor legitime ale clientului, strategia de aparare fiind coordonata cu clientul.

Reactionam efectiv si prompt la toate incalcarile drepturilor si libertatilor fundamentale  ale clientilor nostri, prin interventii verbale in timpul actiunilor procesual-penale si al sedintelor de judecata, urmarind consemnarea acestora in procesele verbale sau prin depunerea plangerilor, obiectiilor, pornind de la specificul celor contestate.

Lipsa unei aparari competente intr-un proces poate avea ca si  consecinta o solutie nedreapta , cu urmari greu de indreptat .


Va recomandam sa contactati cu incredere Cabinet de avocatura ,,Dimancea Iulian’’ din Brasov pentru a va oferi sprijinul nostru profesional, in vederea rezolvarii problemelor dumneavoastra .