Onorariul se stabileste in functie de amploarea, dificultatea si durata cazului dumneavoastra, iar elementele care vor determina cuantumul acestuia sunt: timpul si volumul de munca, noutatea si dificultatea cazului, importanta intereselor in cauza, constrangerile de timp in care avocatul este obligat sa actioneze, fiind orientat catre un echilibru intre solicitarea clientului si eforturile noastre.


Onorariile pot fi :


Onorariu orar – reprezinta o suma fixa ,stabilita pentru fiecare ora de servicii profesionale ,prestate clientului.

 


Onorariu fix (forfetar) – consta intr-o suma cuvenita avocatului pentru un serviciu profesional  sau pentru diverse categorii de servicii  prestate clientului.

 Avocatul poate incasa de la client onorarii periodice, inclusiv sub forma forfetara.


Onorariu de succes – va consta intr-o suma fixa sau variabila, convenita impreuna cu onorariul orar sau fix.

Avocatul are dreptul sa solicite si sa obtina onorariu de succes cu titlu complementar, care sa vina in completarea onorariului fix, in functie de atingerea unui anumit rezultat, stabilit in prealabil cu clientul. 


Abonamente pentru Societati Comerciale – Societatile Comerciale au nevoie de suport juridic competent, asiguandu-si astfel apararea intereselor  si rezolvarea problemelor ce se ivesc in eventuale litigii de munca, comerciale, contractuale, fiscale  sau  administrative.



Medierea  sau concilierea prin intermediul cabinetului  nostru de avocatura  sporeste sansa ca problema sa fie rezolvata intre parti, fara o actiune in justitie.

Abonamentul este de preferat deoarece asigura continuitatea legaturii cu avocatul si stabilirea unor onorarii reduse pentru asistenta juridica si reprezentarea intereselor dumneavoastra legitime in fata instantelor de judecata si a celorlalte autoritati.